Indulás dátuma: 
2019. 03. 30. - 08:00 - 2019. 03. 31. - 12:00
Esemény típusa: 
Baráti összejövetel
Találkozó: 
Gyöngyöstarján
Cél: 
Parádsasvár

Túrázunk a Mátrában 30 - án , Parádsasvár - Kékes - Gyöngyös útvonalon. Gyönyörű helyek, és Kékesről pedig lefelé jövünk ,tehát könnyű. Csatlakozni Kékesen is lehet. 31 - én pedig lesz Gyöngyösön egy jótékonysági futás ,a facen megtalálható Futás Zentéért címmel . Alvás és közösségépítő tevékenység Gyöngyöstarjánban.

Várunk mindenkit szeretettel!Nevetés

Chopis
Chopis képe

Offline
Csatlakozott: 2010. 10. 24.

Szombaton délután érkezünk a főhadiszállásra.

Csak üccsi!Király

 

 

"Az ital a múlté!"

Zoltán
Zoltán képe

Offline
Csatlakozott: 2010. 12. 29.

Jóember + Marcsi is jön velünk Kékesről.

Kike, Csabi,Oli,Jóember!! Tegyétek le az autókat Gyöngyösön a Könyves Kálmán téren. (Ide fogunk érkezni)Hotel Opál előtt van a Rákóczi szobor. Elég ha ide megérkeztek fél 12 re kb.Innen összeültök és feljöttök a Kékesre.

Zoltán
Zoltán képe

Offline
Csatlakozott: 2010. 12. 29.

Na nagyjából úgy nez ki a szombat hogy reggel 6: 30 kor indul a busz Gyöngyösről, a menetrend szerint 7: 20 ra vagyunk az üveggyárnál. 7: 30 kor indulunk onnan és szerintem 13 óra körül a Kékesen vagyunk. Akik még jönnek: Csabiék, Oliék és Kike. Csabival.megbeszéltem a dolgokat az lenne a célszerű ha összeültök Csabihoz és feljöttök a Kékesre 13 ra kb. Ott bevárjuk egymást. Onnan Kike , Oli jön velünk a többiek pedig vagy visszamennek hozzánk vagy szabad program van míg meg nem érkezünk. Szerintem 18 órára Gyöngyösön leszünk. Azt döntsétek el hogy pénteken jöttök vagy szombat reggel. Szombat estére aki még jönne az jelezze.

Csabi
Csabi képe

Offline
Csatlakozott: 2017. 06. 03.

Én gyaloggalop nem. Kékes tető a koplyafa renbehozatala ocké,  segítséggel!

Tarján a csapatépités ocké. 

Petya
Petya képe

Offline
Csatlakozott: 2013. 04. 21.

Azt meg nem tudom hogy a családom többi tagja csatlakozik e. Nevetés

 

 

"Az Isten áldása szálljon rátok"

Madár
Madár képe

Offline
Csatlakozott: 2012. 05. 02.

A Túra útvonala végig jelzett túrista útvonalon halad! Ii.Rákóczi Ferenc fejedelem születésnapja alkalmából tisztelegnénk ezzel. A túraútvonalnak ez is a neve: Rákóczi túraútvonal.Az út során több a Fejedelemhez köthető dologgal találkozunk! Aki nem tudja vállalni azzal találkozhatnánk Kékesen a kopjafáknál addig rendbe tehetnétek a környezetét( ha valaki megszervezi)   Utána innen Mi megyünk lefelé Gyöngyösre ahol a túra vége van! Aki akar az jöhetne Velünk aki meg nem az várjon minket jó tál meleg kajával meg hideg sör+pálesz kombóval Zoltánéknál.

 

 

Óléé olé olé oléééé.

Hozzászólás

Belépés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 2 vendég van a webhelyen.

Következő esemény

2020. április 10. péntek - 08:00

Legújabb video