Indulás dátuma: 
2017. 12. 07. - 07:00 - 2017. 12. 10. - 20:00
Esemény típusa: 
Közös gurulás
Találkozó: 
Cegléd, Jóember tanya
Cél: 
Holtmaros

A végleges verzió kialakult: Petya ,Kike hozzánk jönnek , csütörtökön 4-kor indulunk Jászberénybe ott találkozunk a Csabiékkal,majd Cegléden felvesszük a cuccokat és megyünk a szolnoki Shell kúthoz. Itt bevárunk mindenkit és együtt indulunk legkésőbb 7-kor.

Zoltán
Zoltán képe

Offline
Csatlakozott: 2010. 12. 29.

Attila is jön autóval hozza a lazúrokat,festőszerszámokat. Ecsetet aki tud hozzon. Csiszológépet viszek szalagot is meg rezgőt is. Akinek van még ilyen gépe hozhatja.Hosszabító,elosztó is kellhet még.

Zoltán
Zoltán képe

Offline
Csatlakozott: 2010. 12. 29.

De kell az ajtó megvan annak is a helye. A többi kiderül de szerintem nem fog kelleni plusz autó de ez csak november végén derül ki!

Jóember
Jóember képe

Offline
Csatlakozott: 2014. 05. 06.

Akkor az ajtó nem kell? Meg a létszámmal kapcsolatban,ha kell fuvar,akkor Imrééket is számba kell venni!

 

 

"A gonosz győzelméhez az is elég, ha a jók tétlenek maradnak"

Zoltán
Zoltán képe

Offline
Csatlakozott: 2010. 12. 29.

Lebeszéltem Katinkával mindent ebben a pillanatban,amit adtunk nekik abból megrendelte az ajtókat és mire megyünk valószínű be lesz rakva a helyére. A helyreállítás a mi feladatunk körülötte gondolom a fal javítása stb. Ez az egyik,a másik a gyerekeknek az ágyukat kell lekenni vizes lazúrral amihez Attila ajanlott anyagot. A lépcsőházban a korlát ki van szakadva a helyéről azt vissza kell dübelezni. Ehhez vinnünk kell ütvefúrót betonhoz tiplit csavarokat ,hogy ne ott kelljen boltokba szaladgálni.Küldeni fog róla képeket és akkor pontosítani tudjuk a szerszámokat. Falat lehet festeni  mert mondtam hogy van 3 veder festékünk.. és időközben a Csabi kicseréli a lámpákat hoz konnektorokat ,kapcsolókat és felszereli neki is lehet segíteni. A Pannónikum megvette nekik az összes lampát..és ha marad időnk akkor még lehet pakolni,bontani mert volt náluk egy ellenőrzés és ki kell nekik alakítani egy wc heyiséget az egyik szobából. Ide a wc-k megvannak csövek nincsenek de ha valaki tudni fogja milyen csövek kellenek akkor megveszik azt is. De szerintem idáig nem fogunk eljutni..Szerintem készülnek mikulásra valamivel mert mondta Katinka hogy egy kis mikulás ünnepségre azért szakítsunk időt. Ennyi a feladat. Amikor ott leszünk akkor viszont le kell ülnünk valamelyik este mert el szeretné mondani az öregotthonnal kapcsolatos infókat is! Nagyon örül hogy megyünk és nem győzte köszönni a segítséget.

Zoltán
Zoltán képe

Offline
Csatlakozott: 2010. 12. 29.

Hozzátok akkor valószínű hogy csomag lesz rakva.8-an megyünk 2 kocsiba elférünk.

etele35 (nem ellenőrzött)

Sziasztok! Mi egy 7 személyes Zafirával megyünk hozzánk még 5 ember vagy egy csomó zsák be fér!!Ha van rá igény!

2 zsák ruha és egy csomó mesekönyv már nálunk is van!

Zoltán
Zoltán képe

Offline
Csatlakozott: 2010. 12. 29.

Mindenki pontosítsa le hogy ki jön és ki nem mert november közepén le kell adni a létszámot Katinkának. Tehát azokat fogom leadni akik ide fel vannak jelentkezve november 18-ig! Pontosítani kell azt is hány autóval megyünk,mert az egyesületi pénzből tudjuk egy részét fedezni,ha van rá igény. Az Escadronos Csabival beszéltem, ők ketten jönnek a Transittal,oda befér az ami az enyémbe fért volna.Péceli motorosok is jönnek a Sanyiékkal ők is tudnak hozni valamit,a Sanyiék szintén egy teherautóval jönnek. Lehet hogy ez a két teher elég is lesz. Meglátjuk. Folyamatosan egyeztessünk arról kinél mennyi cucc van és úgy állítjuk be az autókat.

Jóember
Jóember képe

Offline
Csatlakozott: 2014. 05. 06.

A Marcsi még nem biztos!

 

 

"A gonosz győzelméhez az is elég, ha a jók tétlenek maradnak"

Madár
Madár képe

Offline
Csatlakozott: 2012. 05. 02.

Elméletileg nekem jó lenne bár a csütörtököt akkor elkell cserélnem ( de azt szerintem megoldom) a taggyűlésig majd kiderül!

 

 

Óléé olé olé oléééé.

Zoltán
Zoltán képe

Offline
Csatlakozott: 2010. 12. 29.

Egyeztettem Sanyival ,Katinka összekeverte a dátumokat ,így nem az első hétvégén megyünk hanem a másodikon! Az első hétvégén egy másik csoport megy hozzájuk és Katinka azt hitte hogy azok vagyunk mi, de a Sanyival egyeztetve rájött hogy az egy másik csoport!NevetésÍgy már nem férünk el tehát módosítani kellett a dátumot! Próbaljátok meg úgy intézni hogy minél többen menjünk!

Dec7.-én csütörtökön van az indulás valamikor reggel,pénteken melózunk valamit valószínű festés lesz,szombaton kirándulás majd este zenés eszméletvesztés a helyi könyvtárban! Vasárnap indulunk haza!

Hozzászólás

Belépés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Következő esemény

2022. október 7. péntek - 20:00

Friss hozzászólások

Legújabb video