Indulás dátuma: 
2018. 04. 07. - 07:00 - 2018. 04. 10. - 17:00
Esemény típusa: 
Kultúrális rendezvény
Találkozó: 
M3 kivezető
Cél: 
Częstochowa

Kedves Motoros Testvérek!

 

Ebben az évben, ahogy azt már egyszer jeleztem, április 8-án lesz a motoros zarándoklat Częstochowában. Mivel ez a választások napjával egybeesik, ezért úgy terveztük meg az utat, hogy 8-án, vasárnap ismét Krakkóban fogunk megszállni, hogy ott a konzulátuson le lehessen adni a szavazatunkat. Kérem, hogy ennek folyamatát mindenki maga intézze, nézzen utána. Amit megtudtunk, hogy Krakkóban leadhatjuk a szavazatunkat.

Április 7-én, szombaton bizonyosan lesznek most is olyanok, akik nem a Shell kútnál (M3-as kivezető szakasza)csatlakoznak, hanem Ipolyságon, a határnál. Ahogy az már hagyománnyá vált, az erdélyiek is ott lesznek. Ha összejön annyi motor, motoros, akkor vagy a Barnabás atya vagy az én vezetésemmel elindul az ottani csapat.

Budapesten fél 7-től van a gyülekező és 7 órakor terveztük az indulást. Így Ipolyságra negyed 9-kor érkezünk. 

Az ipolysági csapat gyülekezése háromnegyed 8 és 8 óra között lesz és megfelelő létszám eseten 8 órakor van az indulás. Aki esetleg késik Ipolyságon még a Budapestről érkező csapathoz csatlakozhat. 

Elküldöm telefonszámainkat, ha esetleg valakinek még nem lenne meg: Barnabás atyáé: +36208233838, az enyém:+36208233860.

 

Szombaton: A vacsora 16.30-kor, aszentmise 17.30-kor lesz majd. Ezért kérem, hogy amennyiben kevés az idő, elsőnek vacsorázni menjünk és majd a vacsora alatt/után lesznek szétosztva a kulcsok. (Kérem, hogy ezt mindenki jól jegyezze meg, aki ezt az emailt olvassa és ha valaki kérdezi, akkor tudjatok rá felelni.)

Az esti Apel 21 órakor kezdődik, amelyen a részvétel fakultatív, de érdemes lemenni. Aki már volt, az tudja, hogy milyen lelki élményt jelent.

 

Vasárnap: reggeli 8 órakor lesz, majd a motorokkal felállunk a búcsútéren, a tábori oltár előtt, szokás szerint. Délelőtt a kegyhely bemutatása lesz 9 óra 30 perctől. Ezt követően pedig 12 órakor lesz az ünnepi szentmise. 

A szentmisét követően mindenki maga rendezi az ebédet, majd a motorokra felpakolva indulunk Krakkóba 15 órakor. Krakkóban a szállás ismét az Alf Hotelben lesz (ul. Stanisława Klimeckiego 24, 30-705 Kraków, Lengyelország), mint tavaly. A választás részleteiről később tájékoztatlak majd benneteket. (Vagyis, hogy a szállás elfoglalása előtt vagy utána megyünk be a városba, stb.)

 

Hétfőn: A közelben lesz szentmise (Parafia Najświętszego Serca Pana Jezusa

ul. Saska 2.) kora reggel, amelyen a részvétel fakultatív, de örülünk, ha minél többet eljöttök, hiszen zarándoklatról (is) szó van. Hozzávetőlegesen 15 perc gyaloglás a szálláshelytől. A mise utántól van a reggeli, folyamatosan a szállodában. Indulás visszafelé 9 óra 15 perckor.

 

Költségek Częstochowában:

kétágyas szoba fürdőszobával 95 zł/fő/éjszaka, vacsorával és reggelivel

háromágyas szoba fürdőszobával 90 zł/fő/éjszaka, vacsorával és reggelivel

négyágyas szoba fürdőszobával 85 zł/fő/éjszaka, vacsorával és reggelivel

 

Nagyon szépen kérem, hogy a kétágyas szobákba elsősorban a házasok jelentkezzenek, hogy könnyebb legyen az elosztás!

 

Krakkóban 75 zł/fő/éjszaka, reggelivel egységesen mindegyik szobához. Az itteni szállás egy-két- és háromágyas szobákban lesz megoldva, a tavalyihoz hasonlóan, vagyis esetenként két szoba egy közös fürdőszobával.

 

Jelentkezni lehet:
Zsabokorszky Zsoltnál

zszsaby@gmail.com

 

A zarándoklat előtti megbeszélésBudapesten a Sziklatemplomban lesz, március 4-én, vasárnap a 17 órakor kezdődő szentmise után. Ez egyúttal a jelentkezési határidő is. Ez alkalommal kérem, hogy a szállásdíjat mindenki fizesse be! Másképpen és máshol is lehet rendezni a szállásköltséget, de azt egyénileg egyeztesse vagy a Zsabyval, vagy a Barnabás atyával, vagy velem. De mindenféleképpen a Zsabynál kell jelentkezni a szobák elosztása miatt!

Ne feledkezzünk meg róla, hogy zarándokútra megyünk! Ehhez megfelelő lelkülettel vegyünk részt a közös motorozásunkon. Mindenki fogalmazza meg magának; miért szeretné felajánlani az utat. Adott esetben gondolhatunk itt hazánkra, nemzetünkre, hiszen éppen a választások előtt, alatt leszünk úton. De családunk, betegeink, motoros társaink szándékára is imádkozhatunk és ajánlhatjuk fel utunkat.

 

Mindenkinek áldott készületet kívánok!

 

Isten áldjon benneteket!

Botond testvér

Hozzászólás

Belépés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

Következő esemény

2023. február 18. szombat - 18:00

Friss hozzászólások

Legújabb video